Каталогізуємо дослідження Прикарпаття

Навчально-науковий Центр соціологічних досліджень Прикарпатського регіону Державного вищого навчального закладу «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» (далі ‒ Центр соціологічних досліджень Прикарпатського регіону) здійснює огляд досліджень, які проведені на території Івано-Франківської області впродовж останніх років.

Даний проект виконується в рамках підготовчого етапу інформаційно-аналітичного забезпечення роботи структурного підрозділу університету, діяльність якого, поміж іншого, спрямована на створення передумов сталого регіонального розвитку Прикарпаття через належні дані для галузевих політик та формування / просування культури / практик аналітично обґрунтованого прийняття рішень.

З огляду на сказане Центр соціологічних досліджень Прикарпатського регіону здійснює каталогізацію раніше проведених досліджень на території Івано-Франківщини задля систематизації тематик, що ставали предметом досліджень, та виокремлення тематичних ділянок, які не часто потрапляли у фокус дослідницького інтересу для майбутнього вироблення стратегії та методики регулярного моніторингу ключових сфер життя територіальної громади.

У зв’язку з цим, структурний підрозділ університету звертається до освітніх, наукових та дослідницьких установ та організацій з проханням у сприянні реалізації даного проєкту,  повідомивши інформацію щодо проведених досліджень, опитувань, замірів у межах Івано-Франківської області, Івано-Франківської територіальної громади чи м. Івано-Франківська.

В результаті реалізації даної дослідницької ініціативи очікується, що узагальнена, зведена картина наявних досліджень буде корисною керівникам відповідних організацій для ухвалення стратегічних рішень та сприятиме імплементації культури прийняття рішень на основі даних задля  кращого, сталого розвитку громад і територій.

Кожна організація, яка надасть дані, буде (за згодою) згадана у матеріалах і публікаціях, що стануть підсумком даної роботи, як соціальний партнер Університету.  Ми будемо вдячні за поширення даної інформації в цільових аудиторіях, повідомлення організацій та установ, які на Ваше переконання володіють запитуваною інформацією.

Просимо надіслати відповідну інформацію на електронну адресу Центру соціологічних досліджень Прикарпатського регіону: analytics@pnu.edu.ua

Ми особливо цінуватимемо, якщо у Вашому повідомленні буде зазначена наступна інформація, що допоможе працівникам підрозділу оптимально структурувати дослідницьке поле Івано-Франківщини: 1) назва дослідницького проекту; 2) організація-виконавець, рік; 3) джерело фінансування (за можливості); 4) анотація; 5) методологія; 6) посилання на публікацію звіту (за наявності).