Невдовзі стануть відомі стипендіати Фонду «Повір у себе»

8 жовтня в університеті відбувся третій (заключний) етап конкурсного відбору студентів для отримання стипендії від Благодійного Фонду «Повір у себе», який пройшов у формі онлайн-зустрічі. Зі студентами-претендентами, а їх в заключному етапі було відібрано 30, провели співбесіду засновниця Фонду Ірина Іванчик, голова правління Фонду Світлана Мозгова та керівниця відділу корпоративного партнерства та комунікацій агропромхолдингу “Astarta-Kyiv” Лілія Марачканець. У заході також взяли участь проректорка з наукової роботи університету Валентина Якубів, начальниця науково-дослідної частини університету Ірина Галущак, адміністратори проєкту з боку університету Тарас Паска та Богдана Левицька.

Скоро ми знатимемо імена 10 кращих студентів, які отримають допомогу в оплаті вартості за проживання в гуртожитку університету, та ще 15 тих, хто отримуватиме щомісячну стипендію в розмірі 2000 гривень від Благодійного фонду «Повір у себе»!

Варто зазначити, що вже четвертій рік поспіль Прикарпатський університет спільно з Фондом успішно реалізує проєкт з надання підтримки студентів із сільської місцевості. Така співпраця відбувається в рамках двостороннього Договору. За цей період фінансову підтримку від Фонду отримали близько сотні наших студентів з сільської місцевості.

  • Онлайн-зустріч. Фонд "Повір у себе"