Викладачі та студенти факультету туризму провели благодійну акцію

Колектив кафедри готельно-ресторанної та курортної справи факультету туризму Прикарпатського університету організував та провів благодійну акцію «Щасливі діти» до Дня Святого Миколая. За сприяння завідувача кафедри, професора Володимира Клапчука вирішили привітати солодкими подарунками дітей з малозабезпечених сімей. 

До акції «Щасливі діти» долучилися всі працівники кафедри та студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Курортна справа».

Напередодні свята студентки Ангеліна Цуркан, Анастасія Феношин, Галина Тітова, Олександра Вербищук разом з асистенткою кафедри Іриною Румянцевою в навчально-виробничій лабораторії «Гастроательє» напекли пряників та печива. 

З солодощами та іграшками завітали до багатодітної сім’ї в с.Шевченкове Калуського району. Ще частину смаколиків передали в Благодійну організацію “Час добра та милосердя”.

“Немає в житті нічого важливішого, ніж робити добро. Нам приємно, що змогли зробити для дітей такі солодкі подарунки і цим додати їм святкового настрою. Вдячність нашим студентам за їхні добрі серця, що проявили власну ініціативу та долучилися до доброї справи. Маємо наміри й надалі проводити благодійні акції”, – зазначила організаторка заходу Ірина Румянцева.