Юних правників відзначили дипломами та подяками

Школярів-учасників III інтернет-олімпіади з правознавства та III конкурсу правничих творів есе нагородили днями відзнаками та подяками. Також відзначили і їх наставників-вчителів. Урочистий захід з нагородження провів на літній сцені парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка, що в Івано-Франківську, Навчально-науковий Юридичний інститут. Нагороди учасникам вручили заступник директора Навчально-наукового Юридичного інституту, професор Олег Вівчаренко та професор кафедри конституційного, міжнародного та адміністративного права Віталій Книш.

Зазначимо, що в III інтернет-олімпіаді з правознавства взяло участь 232 школярі, які представили 44 заклади загальної середньої освіти з трьох областей: Івано-Франківської, Закарпатської, Київської. Завдання олімпіади складалося з 50 тестів. 

З результатами олімпіади можна ознайомитися на сайті Юридичного інституту: https://cutt.ly/HJio8sA

Щодо конкурсу учнівських творів-есе з правової тематики то він проводився у декілька етапів: 1-ий етап – підготовка та подання робіт на конкурс (до 20 квітня 2022 р.); 2-ий етап – перевірка та рецензування творів-есе з правової тематики фахівцями Навчально-наукового Юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника з урахуванням профілю та спеціалізації кафедр (з 21 квітня 2022 р. до 05 травня 2022 р.); 3-ій етап – узагальнення та оприлюднення результатів зазначеного конкурсу (після 05 травня 2022 р.). З числа рецензованих праць визначено 9 переможців. 

З результатами конкурсу можна ознайомитися на сайті Юридичного інституту:  https://cutt.ly/oJipDFE