У Навчально-науковому юридичному інституті традиційно відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства

2 лютого 2023 року на базі Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника традиційно відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства, участь у якій взяли майже 90 учнів 9-11 класів Івано-Франківської області.

До складу предметно-методичної комісії та журі олімпіади увійшли науково-педагогічні працівники Навчально-наукового юридичного інституту:

– Ігор Козич, доктор юридичних наук, доцент, завідувач кафедри політики у сфері боротьби зі злочинністю та кримінального права;

– Руслана Гейнц, кандидат юридичних наук, доцент, завідувач кафедри цивільного права;

– Леся Данилюк, кандидат юридичних наук, доцент кафедри трудового екологічного та аграрного права;

– Віталій Книш, доктор юридичних наук, професор кафедри конституційного, міжнародного та адміністративного права;

– Надія Петечел, кандидат юридичних наук, викладач кафедри судочинства;

– Наталія Саветчук, кандидат юридичних наук, доцент кафедри теорії та історії держави і права;

– Максим Яцина, доктор філософії за спеціальністю 081 Право, асистент кафедри політики у сфері боротьби зі злочинністю та кримінального права.

Експертом-консультантом олімпіади стала кандидат юридичних наук, завідувач кафедри трудового, екологічного та аграрного права Зоряна Яремак.

Під час відкриття олімпіади директор Навчально-наукового юридичного інституту Юрій Микитин привітав учасників з початком ІІІ етапу олімпіади та розповів про переваги навчання саме у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника за освітніми програмами

«Право» та «Міжнародне та європейське право». Також директор проінформував учнів про найближчі інтелектуальні змагання з права для учнівської молоді, які організовує Навчально-науковий юридичний інституту, зокрема, про IV інститутську олімпіаду з правознавства для учнів 9-11 класів (3 березня 2023 р.).