Вітаємо дослідників університету з проходженням конкурсного відбору

Два проєкти Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника були відзначені та отримають фінансування з Державного бюджету України.

Це: “Дослідження алгебр породжених симетричними поліноміальними та раціональними відображеннями у банахових просторах”, керівник проєкту – доктор фізико-математичних наук, професор Андрій Загороднюк.

“Пошук маркерів посттравматичного стресового розладу на основі показників оксидативного стресу та запалення”, керівник проєкту – завідувачка кафедри біохімії та біотехнології, докторка біологічних наук, професорка Марія Байляк.

Їх затверджено серед низки проєктів фундаментальних досліджень, прикладних досліджень та науково-технічних (експериментальних) розробок закладів вищої освіти та наукових установах, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України, які пройшли конкурсний відбір (наказ МОН України №232).

Вітаємо наших дослідників та їх команди з успішним проходженням конкурсного відбору! Бажаємо нових наукових та професійних звершень та незмінного інтересу до досліджень, що несуть користь науці та нашій державі!