Ректор привітав та нагородив переможців «Дитячої ліги» України з волейболу

З 16 по 21 березня в Івано-Франківську у манежі коледжу фізичного виховання тривала боротьба за звання чемпіона України з волейболу «Дитяча ліга» серед дівчат 2007 року народження. Представлено було 14 команд.

З привітанням та нагородженням до команд звернувся віце-президент Федерації волейболу України, ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігор Цепенда: «Дякуємо нашим ЗСУ, завдяки яким ми сьогодні маємо змогу проводити «Дитячу лігу». Спостерігаючи за грою, я переконався в тому, що багато з вас будуть учасниками нашої національної збірної. Я побачив ваше прагнення перемагати, бути досконалими, рішучими та згуртованими. Волейбол – це вид спорту, який формує команду, що є дуже важливим елементом успіху. Тому хочу подякувати тренерам, які протягом тривалого часу не тільки виховують таких чудових гравчинь, а в першу чергу, вболівають за вас і формують сильних особистостей».

20 березня, проходили матчі за 1-4 місця. ВК «Олімпія» – ДЮСШ №2 з Івано-Франківська здолала у трьох партіях буковинок із Чернівецької ОДЮСШ (третій сет матчу).

Вчора відбувся фінал, де змагалися дві кращі команди. Івано-Франківська команда програла команді «Авангард Калинівка» та виборола срібні нагороди ліги. Третє місце зайняли волейболістки «Полтава ДЮСШ 4».