«Шекспіріада» на факультеті іноземних мов Прикарпатського університету

До дня народження видатного англійського драматурга Вільяма Шекспіра, факультет іноземних мов Прикарпатського національного університету спільно з Театральною лабораторією “Плеяда” організували захоплююче дійство – симбіоз акторської майстерності та англомовних декламаційних вмінь “Шекспіріада” задля надважливої спільної справи – допомоги нашим захисникам (на заході зібрано 3 тис. грн)!

Під керівництвом професійних режисерів та акторів Театральної лабораторії “Плеяда” учні ліцеїв області та студенти ПНУ мали унікальну можливість вдосконалити свої театральні та декламаційні навички, вправляючись у німецькому читанні творів Шекспіра, виконуючи різноманітні тренувальні вправи та змагаючись у декламуванні англомовних п’єс та сонетів.

Учні ліцеїв та студенти не лише скористалися нагодою зазирнути «за лаштунки театру», отримати майстер-класи гри на сцені та відчути себе акторами театру Шекспіра “The Globe”: для найактивніших учасників факультет іноземних мов та керівники Театральної лабораторії підготували несподівані подарунки – унікальну канцелярію з логотипом факультету та безкоштовний місяць навчання акторському мистецтву в Театральній лабораторії “Плеяда”!

Вітаємо переможців: ученицю Ліцею №1 Ірину Довбню, учня ліцею №17 Дениса Ломея та студента 2 курсу факультету іноземних мов ПНУ Ярослава Белея!

Організатори висловлюють щиру подяку ідейній натхненниці та івент-менеджеру події Наталії Пилячик, ініціативним викладачам факультету, які долучились до заходу, Наталії Іванотчак, Ірині Малишівській, Тетяні Марчук, та партнерам – керівникам Театральної лабораторії “Плеяда” Лесі Ікалюк та Наталії Стефурак, а також режисерам – Анні Садосі, Інні Островській та Марії Довжинській за організацію яскравого дійства.