Візит польської делегації Академії юстиції

2-5 серпня з візитом у Навчально-науковому юридичному інституті Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника перебувала делегація Академії юстиції (Варшава, Республіка Польща) на чолі з ректором-комендантом, професором Міхалом Сопінські.

До її складу також увійшли ще сім провідних науковців польського ЗВО-партнера у галузях конституційного, кримінального, адміністративного, пенітенціарного, цивільного, сімейного права.

Обговорено подальші напрямки стратегічної співпраці ПНУ та Академії юстиції у сфері наукових досліджень, академічних обмінів науково-педагогічних працівників і студентів, організації науково-практичних заходів.

Для здобувачів освітнього рівня бакалавр (освітні програми «Право», «Міжнародне європейське право») Навчально-наукового юридичного інституту професор Академії юстиції Войцех Ліс прочитав лекцію на тему «Здоров’я людей похилого віку як детермінанта нормального функціонування сім’ї».

Крім того представники Академії юстиції і Навчально-наукового юридичного інституту ПНУ на чолі відповідно з ректором-комендантом Міхалом Сопінські та директором Юрієм Микитином здійснили сходження на гору Піп Іван, де відвідали Міжнародний науковий центр «Обсерваторія».