В.о. ректора озвучив головні завдання в підвищенні якості організації навчального процесу

30 серпня відбулося засідання Вченої ради університету за участю професорсько-викладацького складу. Головним питанням порядку денного стало обговорення ходу та результатів вступної кампанії 2024 року та завдання на 2024-2025 навчальний рік.

З доповіддю «Про завдання колективу університету на 2024-2025 рік» виступив в.о. ректора Прикарпатського національного університету Ігор Цепенда. Він звернув увагу на ті фактори, які допомагають досягати успіху університету. Зокрема, йшлося про вітчизняні та міжнародні рейтинги.

В.о. ректора відзначив, що ПНУ тримається в десятці найкращих українських університетів і це позитивний результат. На думку Ігоря Цепенди, університету потрібна більш глибока аналітика щодо процесів проведення вступної кампанії. Серед завдань — моделювати формули наступної вступної кампанії.

Також в.о. ректора озвучив головні завдання в підвищенні якості організації навчального процесу на цей рік та подякував колективу за проведення нинішньої вступної кампанії.

Зокрема, йшлося про цифри інновації в освіті, впровадження інноваційних методик викладання, удосконалення системи управління освітнім процесом, реалізацію якісної кадрової політики.

В обговоренні доповіді взяли участь декан факультету туризму Володимир Великочий та декан факультету управління Ірина Пʼятничук. Вони проаналізували результати вступної кампанії на прикладі своїх факультетів та внесли пропозиції до означених в.о. ректора завдань.