Професорка Ткачук отримала довічну державну стипендію видатним діячам освіти

Відповідно до Указу Президента України від 3 жовтня 2024 року довічну державну стипендію як видатному діячу освіти, яка досягла сімдесятирічного віку, призначено відмінникові освіти України, докторці економічних наук, професорці Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ірині Григорівні ТКАЧУК.

У 1993 році у Прикарпатському державному університеті ім. Василя Стефаника було створено кафедру фінансів і обліку, на базі якої почала здійснюватися підготовка фахівців зі спеціальностей “Фінанси” та “Облік і аудит” за денною та заочною формами навчання. Перший випуск спеціалістів із зазначених спеціальностей відбувся у 1998 році.  

В 2000 році внаслідок реорганізації та відокремлення кафедра фінансів розпочала підготовку фахівців зі спеціальності “Фінанси, банківська справа та страхування” окремо. Першою очільницею кафедри фінансів стала її засновниця – д.е.н., Заслужений діяч науки і техніки України, професор Ткачук Ірина Григорівна.

Вітаємо Ірину Григорівну з високою державною нагородою! Бажаємо міцного здоров’я, успіхів і благополуччя в житті. І нехай кожен день дарує щастя і радість!