Урочиста посвята першокурсників у готельєри

“З приємністю вітаю Вас, першокурсники, з цією пам’ятною подією. Ви зробили важливий крок у своєму житті – обрали омріяну професію. Готельне та ресторанне господарство належить до сфери гостинності та  відіграє провідну роль у розвитку туристичної галузі. Ваша професія є дуже важливою і потрібною у сфері послуг. То ж, бажаю усім Вам натхнення, самореалізації та успіхів”, – сказав професор Володимир Клапчук у вітальному слові до першокурсників.

Майбутні фахівці готельно-ресторанної та курортної справи урочисто виголосили Клятву студента. Першокурсникам, під час символічного ритуалу посвяти, вручили пам’ятні студентські квитки.

Викладачі кафедри своєю чергою також привітали майбутніх готельєрів і рестораторів та побажали їм успіхів у здобутті омріяної професії.

У рамках програми свята відбувся майстер-клас за участі студентів-першокурсників від менеджера готелю “Надія” Мар’яни Дідохи. Майбутні фахівці отримали ази правил етикету, сервірування столу,порядку подання страв та дегустації страв.

  • Посвята у готельєри