Студентка Педагогічного факультету Наталя Соколюк – призерка всеукраїнського конкурсу есе “Мій Шевченко”

Конкурс есе учнівської та студентської молоді «Мій Шевченко» пройшов нещодавно в Україні. Організаторами виступили Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Д. Моторного та ГО «Інноваційні обрії України». У конкурсі брали участь учні 5-11 класів, здобувачі закладів професійної та фахової передвищої освіти, здобувачі закладів вищої освіти. Загалом більше 100 осіб з усіх куточків України. Цими днями організатори оголосили результати конкурсу.

Відрадно зазначити, що студентка Педагогічного факультету нашого університету Наталя Соколюк стала призеркою всеукраїнського конкурсу есе “Мій Шевченко” та нагороджена дипломом ІІ ступеня. Керівник – Ольга Деркачова, докторка філологічних наук, доцентка.

Також Подякою організаторів конкурсу відзначена ще одна студентка Педфаку Ірина Корнутич.

У своїх творчих роботах студентки Прикарпатського розповіли про власний досвід читання Шевченка, про вірші, що найбільше вразили, про розуміння важливості його поезії для кожного українця, про знайомство із поетичним словом Кобзаря молодших школярів під час проходження педагогічної практики.

“У мене є кілька моїх Шевченків: один – той, що з перших кроків, перших вивчених поетичних рядків, перших прочитаних самостійно слів; другий – той, що був зі мною у школі, той, що не завжди зрозумілий і не завжди осяжний; третій – мій як вчительки, той, про якого я тепер розповідаю дітям, намагаючись зробити усе для того, щоб він став їхнім», – написала у своєму есе Ірина Корнутич. 

Детальніше про конкурс за посиланням: 

http://obrii.org.ua/konkurs?fbclid=IwAR0g1QrmMwZ8elbS16tAOaijsquGIrveitZJPplkGZsidoqqD9ef7XXVKhc