Вічна пам’ять!

Прикарпатський національний університет  імені Василя Стефаника висловлює глибоку скорботу з приводу смерті завідувача кафедри теорії та методики фізичної культури, доцента Богдана Лісовського (14.03.1982 – 18.12.2023). Немає слів, щоб висловити співчуття рідним, близьким та колегам з приводу неочікуваної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани.

Світла і вічна пам’ять професіоналу своєї справи та доброзичливій і щирій людині.

Панахида за Богданом Лісовським відбудеться сьогодні (19.12.2023) о 18:00 за адресою вул. Ребета, 3 (будинок смутку). Чин похорону розпочнеться завтра (20.12.23) в 11 годині на вул. Ребета, 3 та продовжиться в селі Крихівці.

Ми усі знали померлого як добру, чуйну і талановиту людину. Він вирізнявся стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю.

Богдан Петрович — випускник Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. У 2006 році закінчив аспірантуру при кафедрі кафедра теорії та методики фізичної культури і спорту ПНУ. Захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата біологічних наук на тему “Функціональний стан серцево-судинної та дихальної систем у студентів різних груп соматичного здоров’я “.

Богдан Лісовський був тренером збірної команди з настільного тенісу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, а також заступником голови відокремленого підрозділу «Спортивна студентська спілка України» в Івано-Франківській області.

Він був нагороджений подякою ректора «За відмінну організацію процесу підготовки наукових робіт та виступів студентів до ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із природничих і гуманітарних наук та ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з галузі «Фізичне виховання і спорт», грамотою ректора «За вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту серед студентської молоді у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника та з нагоди Дня фізичної культури і спорту України», грамотою голови Івано-Франківської обласної Ради за багаторічну сумлінну працю, підготовку висококваліфікованих фахівців та нагоди відзначення 20-ї річниці створення факультету фізичного виховання і спорту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, почесною грамотою Івано-Франківської обласної державної адміністрації «За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток освіти на Прикарпатті, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня університету» та подякою Івано-Франківської обласної державної адміністрації Управління спорту «За особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту на Прикарпатті, сумлінну працю, професіоналізм та з нагоди Дня фізичної культури і спорту».