Студенти-філологи побували з візитом у Яґеллонському університеті

Студенти 4 курсу факультету філології спеціальності «Філологія. Українська мова і література» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника в супроводі провідної фахівчині деканату і за сумісництвом аспірантки 2 року навчання спеціальності «Філологія» Галини Васильків у рамках програми навчання за подвійними дипломами побували з візитом у Яґеллонському університеті (м. Краків, Республіка Польща). Мета – ознайомлення з умовами навчання за програмою подвійних дипломів на ОР Магістр.

Згідно з програмою, студенти навчатимуться упродовж одного року в Яґеллонському університеті та 1 року – в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника.

Програмою зумовлено перезарахування низки суміжних дисциплін та захист маґістерської роботи в Україні за присутності рецензента з Польщі. За умови успішного завершення навчання студенти отримають диплом маґістра за спеціальністю «Філологія. Українська мова і література» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та диплом маґістра за спеціальністю «Філологія українська. Мова – комунікація – переклад» Яґеллонського університету.

Поїздка здобувачів освіти факультету філології до Кракова стала успішним стартом для реалізації зазначеної програми.