Підсумки конкурсу відеороликів: долю переможців вирішать глядацькі голоси!

Оргкомітет вирішив трохи змінити формат визначення переможців Конкурсу на кращий відеоролик від студентів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника про їх спеціальність, факультет чи університет. На думку Оргкомітету, це додасть Конкурсу більшої інтриги та цікавості.

Отже про результати і пропозицію!

На Конкурс було надіслано тільки один ролик про університет «ПНУ — ТОП-5 найкращих класичних університетів: будь з нами!» і він автоматично стає переможцем у відповідній номінації. Вітаємо авторів — Сарай Тетяну Василівну, Кучерук Софію Володимирівну, Мельничук Вікторію Володимирівну!

Щодо інших роликів у номінаціях (спеціальність та факультет), що були надіслані на Конкурс: члени журі на чолі з ректором ПНУ Ігорем Цепендою віддали кожному ролику бали — від 12 до 1 відповідно. За цими балами ролики попередньо отримали місця — від першого до 12 місця.

Але! Ми вирішили, що справедливо буде представити всі ролики студентів також і на суд глядацьких симпатій!

Сьогодні всі вони будуть опубліковані на ФБ-сторінці університету. Тож кожен ролик у залежності від кількості вподобайок на ФБ-сторінці Прикарпатського національного університету, отримає додаткові бали — від 12 балів для ролика, який набере найбільшу кількість вподобайок, і далі 11, 10, 9 і тд, аж до додаткових плюс 2 бали для того ролика, що набере найменшу кількість вподобайок.

Ще раз: ГОЛОСУВАТИ ЗА РОЛИКИ ПРОСИМО ТІЛЬКИ НА ФЕЙСБУЦІ УНІВЕРСИТЕТУ!!!

Оргкомітет складе бали від журі з балами, отриманими за підрахунками глядацького голосування, і таким чином визначить трійку переможців у Конкурсі на найкращий відеоролик студентів університету! Їх і буде нагороджено цінними призами!

Також окремо буде відзначено переможця за голосуванням глядачів. Цей ролик отримає спеціальний приз глядацьких симпатій!

Голосування глядачів почнеться сьогодні, у День університету, 14 травня, і триватиме до 12 години пʼятниці 17 травня! У пʼятницю і будуть оголошено всі результати!

Нехай переможуть найкращі!

Назви роликів, бали, отримані від журі, та відповідні ним попередні місця:

1. ЗСУ рекомендують Прикарпатський університет! – 12 балів

2. Плюси та мінуси міжнародних відносин – 11 балів

3. Не сон, а реальність: ставай журналістом! -10 балів

4. Стань успішним підприємцем! Керуй корпораціями! – 9 балів

5. Відкриємо таємниці політичних наук! – 8 балів

6. 2 в одному: вчитель і програміст – 7 балів

7. Хімічна формула твого успіху! – 6 балів

8. «Навчання – це пригода, яка відкриває неймовірні можливості!» – 5 балів

9. Іноземні мови — ключ до успішного майбутнього! – 4 бали

10. Куди вступати активним та креативним? – 3 бали

11. Журналістика у ПНУ — твій правильний вибір! – 2 бали

12. Спорт — це завжди актуально! – 1 бал

Крім того, окрему відзнаку ректора отримають студенти-журналісти за активну участь у Конкурсі, адже вони надіслали аж чотири ролики про свою улюблену спеціальність! Вітаємо найактивніших!!!

https://www.facebook.com/PNUVS/?locale

Переглянути відеоролики можна також і на ютубі: https://www.youtube.com/@user-qt8vp3bt8h/videos