Церемонія нагородження «Світляні висоти мудрості й таланту – 2024»

Сьогодні у рамках продовження відзначення дня університету, дня народження Василя Стефаника та тижня науки, Івано-Франківський фаховий коледж провів у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника церемонію нагородження «Світляні висоти мудрості й таланту – 2024». Присутніми були ректор ПНУ, професор Ігор Цепенда, проректор з науково-педагогічної роботи Едуард Лапковський, директор Івано-Франківського фахового коледжу Юрій Москаленко, директор малої академії наук учнівської молоді Івано-Франківської міської ради Іван Бойко, викладачі та студенти.

З вітальним словом виступив ректор Прикарпатського національного університету Ігор Цепенда: «Дорогі наші колеги та студенти! Щиро радіємо з ваших успіхів, тому що наш коледж є лідером не тільки на Прикарпатті, а й далеко за його межами. Це результат титанічної праці викладачів, керівництва, ну і без сумніву, вас, студенти. Вітаю з цим дійством! Відрадно, що багато з вас відчули смак науки. Це дійсно унікальна сфера, яка захоплює, дає можливість розвитку. Переконаний, що будучи студентами уже нашого університету, ви отримаєте ще більше здобутків та перемог у цьому напрямку у не тільки».

«Ми продовжуємо відзначати Стефаниківські дні до яких Івано-Франківський коледж має пряме відношення. За час існування університету, ми можемо побачити та відчути, яким він став, як змінився та куди рухається. Наш коледж є його невід’ємною частиною. Ми є тією органічною частиною великої університетської родини, де кожен має можливість розкрити свої таланти, вподобання, здобути вагомі результати у різних сферах, в тому числі і в наукових дослідженнях. Серед 600 коледжів України, наш коледж входить у десятку найбільш привабливих. Ми маємо найкращі результати із ЗНО та НМТ і сподіваємося, що надалі так буде. Також відзначилися призовими місцями на всеукраїнських конкурсах та олімпіадах. Серед наших студентів п’ять президентських стипендіатів. А в Малій академії наук займаємо лідерські позиції», – підкреслив директор Івано-Франківського фахового коледжу Юрій Москаленко.

В ході дійства було нагороджено грамотами і подяками учасників та їхніх наукових керівників щорічної наукової конференції, студентів і їх наукових керівників, які гідно представляли коледж у МАН України, а також тих, хто продемонстрував високий рівень знань у предметних олімпіадах та різноманітних конкурсах.