Науковиця ПНУ стала лауреаткою конкурсу «Молодий вчений року»

З лютого по квітень 2024 року Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України проводився конкурс «Молодий вчений року» за підсумками роботи в 2023 році.

Метою конкурсу є визнання та підтримка значних досягнень молодих вчених у різних сферах діяльності, популяризація науки, підвищення інтересу до наукових досліджень.

Цьогоріч Прикарпатський національний університеті імені Василя Стефаника в номінації «Грантова діяльність» представляла доцентка кафедри трудового, екологічного та аграрного права, кандидатка юридичних наук, доцентка Леся Данилюк.

Загальний конкурсний бал у даній номінації обчислювався: бали від Організаційного комітету та бали від авторизованого інтернет голосування.

Важливо відзначити, що Леся Данилюк у своїй номінації отримала найвищу оцінку від Організаційного комітету (8 балів з 9 можливих) і від глядацького голосування (53 відсотки зі 100).

Нагородження лауреатів відбулося 18 травня на урочистій церемонії з нагоди Дня науки в Київському будинку вчених Національної академії наук України.