У травні стартує весняна школа юного біохіміка!

Запрошуємо учнів 8-11 класів на XI школу юного біохіміка «Дослідники таємниць живого»! Інтенсивна дводенна програма роботи школи впродовж 27-28 травня поєднає пізнавальні лекції, насичені лабораторні практикуми й цікаву конкурсну програму.

На учасників чекають цікаві лекції, де буде відкрито завісу особливостей та перспектив роботи біохіміків та біотехнологів (на одній із лекцій вам розкажуть як виготовити бактеріальну целюлозу).

Під час практичних робіт учасники зможуть виготовити препарати мікроорганізмів, повправлятися у лабораторних на теми флюорисценції і хроматографії, а також дізнатись більше про поведінку плодових мушок та мишей.

Учні відвідають навчально-наукові лабораторії кафедри біохімії та біотехнології ПНУ (серед яких і лабораторія мікроклонального розмноження) та познайомляться із сучасним лабораторним обладнанням.

Учасники зможуть взяти участь у конкурсах, де найбільш активні  отримають подарунки.

Вартість участі у Школі юного біохіміка, яка частково покриває витрати на реагенти, становитиме 100 грн з кожного учасника. Кошти можна буде надіслати на монобанку після підтвердження оргкомітетом вашої участі у школі (після 24 травня).

Відбір проводитиметься на конкурсній основі.

Максимальна кількість учасників – 30.

Дедлайн подачі заявок – 24 травня!

Щоб зареєструватись, перейдіть за покликанням нижче або відскануйте QR код на картинці: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMqemJhwytN-RfLCf_gLgV_YtUnBX2zM

УВАГА! З однієї електронної адреси можна реєструватись лише одному учаснику! З деталями проведення школи та програмою всіх учасників буде познайомлено через вказану ними під час реєстрації електронну адресу або месенджер!

У випадку виникнення додаткових запитань звертайтеся до контактної особи: Іваночко Мар’ян, +380501721376.