Доцентка ПНУ – на австрійському EU4DUAL Staff Week

Доцентка кафедри біології та екології Тетяна Микитин в рамках міжнародного проєкту програми NAWA, який реалізується спільно з Кошалінським технологічним університетом, взяла участь у EU4DUAL Staff Week у місті Грац (Австрія).

Цей захід — чудовий майданчик для генерації нових ідей, знайомства з міжнародними партнерами та отримання нового досвіду.

Його учасниками були представники університетів з Іспанії, Франції, Німеччини, Австрії, Казахстану, Грузії, Польщі, України, Уганди, Намібії, ПАР та Мальти.

Впродовж тижня учасники з різних країн працювали над спільною темою: “Future of Work”. Також обговорювали особливості запровадження дуальної освіти в FH Joanneum.

В межах програми відвідали кампус FH JOANNEUM, Smart Production Lab, Gut. Besser. Gösser. | Gösser, ANDRITZ GROUP, Zotter Chocolate Factory, які є партнерами університету з розвитку дуальної освіти, а також мали можливість розробити власне бачення майбутнього працевлаштування студентів під час 4 воркшопів. Основні тематики: AI, дуальна освіта, підприємницький університет.