Нагородження призерів V олімпіади з правознавства та V конкурсу правничих творів есе

В Навчально-науковому юридичному інституті Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбулося нагородження призерів, учасників V олімпіади з правознавства та V конкурсу правничих творів есе, а також вручення подяк їх наставникам!

У V олімпіаді з правознавства, яку організував інститут взяли учать 95 учасників, які представляли 34 заклади загальної середньої освіти та 4 фахових коледжі з усіх куточків Івано-Франківської області і два десятки учасників V конкурсу правничих творів.

Ці інтелектуальні змагання інститут провів для учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти та студентів 1-2 курсів закладів фахової передвищої освіти з метою популяризації вивчення правознавства, підвищення їх правової освіти та культури і пошуку обдарованої молоді.

З вітальним словом до присутніх звернулася заступниця директора Навчально-наукового юридичного інституту, викладачка кафедри трудового, екологічного та аграрного права Наталія Башурин, яка висловила слова вдячності вчителям, які формують правову освіту молоді та розповіла про можливості для вступників, які для них відкриються, якщо вони оберуть для вступу Навчально-науковий юридичний інститут ПНУ.

Нагородження провели доктор філософії (PhD) за спеціальністю “Право” Наталія Башурин, голова журі V олімпіади та V конкурсу правничих творів есе, професор кафедри конституційного, міжнародного та адміністративного права Навчально-наукового юридичного інституту Віталій Книш та членкиня журі, доцентка кафедри трудового, екологічного і аграрного права Наталія Кохан.

Координаторкою інтелектуальних змагань, які проводить Навчально-науковий юридичний інститут та організації нагородження, була старша викладачка кафедри судочинства Леся Кульчак.