Студентки-баскетболістки ПНУ вибороли “срібло” Універсіади України

Це була важка і запекла боротьба до останньої секунди! Це був справжній великий драматичний фінал.

За сім секунд до кінця матчу команда баскетболісток ПНУ (Івано-Франківськ) вигравала 2 очки у команди Національного університету фізичного виховання і спорту України (НУФВСУ). Але на жаль, останні секунди фантастичної гри стали для нашої команди роковими і у підсумку дівчата програли киянкам з мінімальним рахунком 73:74.

Отже в Івано-Франківську завершився сезон Універсіади України з баскетболу серед жінок. Участь у турнірі взяли студентські команди із Франківська, Львова, Тернополя та Києва.

Збірна Прикарпатського національного університету зайняла II місце. Спершу у турнірі суперницями франківських дівчат була команда Західноукраїнського національного університету (Тернопіль).

У підсумку, розгромна перемога з рахунком 140:41.

У другій зустрічі студентки ПНУ не менш ефектно обіграли суперниць з Національного університету “Львівська політехніка” – 117:44.

У четвер, 23 травня, в Івано-Франківську відбувся вирішальний матч першості. На жаль, наша команда підійшла до нього з декількома травмованими гравчинями. Але навіть незважаючи на це, команда ПНУ (Івано-Франківськ) була дуже близькою до перемоги.

Однак фінальний рахунок на користь суперниць — НУФВСУ (Київ) з перевагою всього в одне очко засвідчив друге місце наших студенток у цьому турнірі.

Склад команди ПНУ: Анна Шахватова, Ірина Бугайова, Анастасія Шепелюк, Єлизавета Радловська, Анжеліка Ляшко. Головний тренер — Юрій Процюк.

Вітаємо команду і тренерів! Бажаємо здоров’я, подальших перемог та невичерпної енергії!