В університеті відбулася четверта літня школа

З 21 по 24 травня в межах проєкту Reginna 4.0 відбулася Четверта літня школа, що стала чудовим прикладом поєднання сучасних технологій з підприємницьким підходом для створення інноваційних рішень.

Протягом інтенсивного курсу студенти відвідали серію лекцій та воркшопів, присвячених наноматеріалам, цифровим технологіям для розвитку підприємництва, інноваційному потенціалу нанотехнологій, матеріалам для енергетики, а також стратегіям і моделям для стартапів.

Навчання в межах програми забезпечували лектори факультету управління та фізико-технічного факультету: перша проректорка Валентина Якубів, начальник науково-дослідної частини Ірина Григорук, декан факультету управління Ірина П’ятничук, завідувач кафедри матеріалознавства і новітніх технологій Володимир Коцюбинський, завідувач кафедри фізики і хімії твердого тіла Любомир Никируй, професор кафедри матеріалознавства і новітніх технологій Володимира Бойчук, науковий співробітник Лілія Туровська, завідувач кафедри менеджменту та бізнес-адміністування Антоніна Томашевська, завідувач наукової бібліотеки Роман Дзумедзей, керівник навчально-наукового центру досліджень проєктів та наукової інформації Тетяна Гринишак.

На завершення учасники представили свої проєкти та ідеї власних стартапів, демонструючи набуті навички та креативність.

Щиро дякуємо всім студентам за активну участь та зацікавленість. Ми пишаємося вашими досягненнями та впевнені, що ви зможете успішно реалізувати свої проєкти в майбутньому.