Запрошуємо на благодійний вебінар!

Запрошуємо 30 травня о 13.30 в 23 аудиторію ЦК Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника на благодійний вебінар, який організований в рамках акції факультету психології ПНУ «Добро на кермо».

Підключитися можна також онлайн за посиланням – https://us02web.zoom.us/j/82936684597

Донати на автомобіль для військових – це внесок у нашу спільну безпеку та майбутнє. Кожен автомобіль, придбаний завдяки вашій допомозі, збільшує шанси наших захисників на успішне виконання своїх обов’язків та повернення додому.

Доповіді семінару:

1. Перша психологічна допомога: діагностика стану та техніки надання. Спікер Лілія Крикун. Знання технік першої психологічної допомоги та самодопомоги дозволяє швидко реагувати у критичних ситуаціях, знизити рівень стресу та попередити розвиток серйозніших психологічних проблем.

2. Ресурсні техніки самовідновлення на кожен день. Спікер Вероніка Шкрабʼюк. Знання та використання технологій самовідновлення є важливим для підтримки фізичного та психічного здоров’я, підвищення ефективності, запобігання вигоранню та покращення якості життя. Вони допомагають керувати стресом, підвищувати самосвідомість та зберігати енергію, сприяючи загальному благополуччю.

3. Стосунки як основний ресурс у буремному світі. Спікер Мирослава Гасюк. Стосунки є основним ресурсом у кризові часи, оскільки вони забезпечують емоційну підтримку, підвищують психологічну стійкість, надають доступ до спільних ресурсів і допомагають зберегти психічне здоров’я. Взаємодія з іншими допомагає легше долати труднощі, знаходити мотивацію та зберігати надію на краще майбутнє. Спікери: Провідні спеціалісти факультету психології, кафедри клінічної та реабілітаційної психології, які мають багаторічний досвід роботи в галузі кризового психологічного консультування.

Для участі у вебінарі необхідно:

– Зареєструватися за посиланням https://forms.gle/PEpX4aB6bBq2NSTc9

– Також Ви зможете за донат отримати індивідуальну консультацію психологів практиків (вибір у формі реєстрації)

– Оплати благодійний внесок на збір «Добро на кермо»: https://send.monobank.ua/jar/48iSQMQ45y

Номер картки: 5375411217764823

Організатори: факультет психології Прикарпатського національного університету імені В. Стефаника, кафедра клінічної та реабілітаційної психології, ГО «Центр супервізії та професійного розвитку психолога».

Не пропустіть можливість отримати цінні знання та підтримку у цей непростий час. Ваше ментальне здоров’я – наш пріоритет.