Вітаємо студенток-переможниць всеукраїнських конкурсів студентських наукових робіт!

Цьогоріч відбулося два всеукраїнські конкурси студентських наукових робіт зі спеціальності «Початкова освіта».

Магістрантка Тетяна Дутчак здобула перемогу й нагороджена дипломом І ступеня на підсумковій науково-практичній конференції V Всеукраїнського конкурсу наукових робіт для студентської молоді «Здорова дитина – здорова нація». Вона презентувала в Глухівському національному педагогічному університеті імені Олександра Довженка наукове дослідження на тему «Формування здоров’язбережувальної компетентності молодших школярів на уроках мовно-літературної освітньої галузі засобами інформаційних технологій».

Диплом ІІ ступеня у конкурсі отримала студентка 4 курсу Христина Ленько. Вона успішно захистила дослідження на тему «Методична модель патріотичного виховання молодшого школяра засобами сучасної дитячої книжки» на підсумковій науково-практичній конференції всеукраїнського студентського професійного творчого конкурсу наукових робіт зі спеціальності 013 «Початкова освіта», проведеній 4 квітня 2024 р. у Центральноукраїнському державному університеті імені Володимира Винниченка. Наукові роботи студентки виконали під керівництвом докторки філологічних наук, професорки кафедри початкової освіти Тетяни Качак.

Дослідження актуальні, ґрунтовні, запропоновані методичні моделі апробовані в освітньому процесі ліцеїв м. Івано-Франківська та області, а результати студій висвітлені у публікаціях та презентовані на різних конференціях.