Влітку наші студенти працюватимуть у дитячих оздоровчих таборах

Студенти Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника мали нагоду зустрітися із керівниками закладів оздоровлення та відпочинку дітей області.

У вітальному слові проректор університету Сергій Шарин наголосив на важливості цьогорічної літньої кампанії з оздоровлення та відпочинку дітей у сучасних умовах та рекомендував студентам співпрацювати із оздоровчими закладами. За ініціативою ректорату студенти матимуть можливість зарахувати роботу в дитячих оздоровчих таборах як частину майбутніх виробничих практик.

Заступник директора департаменту соціальної політики Івано-Франківської ОДА Галина Сеник, яка була ідейним організатором цієї зустрічі, дала коротку, цікаву характеристику всім обласним оздоровчим закладам та акцентувала увагу на умовах працевлаштування на літній період студентів у дитячих оздоровчих таборах.

Керівники закладів «Смерічка» Микола Соя, «Сокіл» Олена Москалець, «Лімниця» Лідія Сворак, «Карпатські зорі», «Верховина» Василь Шипчук розповіли про функціонування дитячих літніх таборів відпочинку і перспективи роботи у них для студентів.

Студенти мали можливість під час особистого спілкування з директорами таборів дізнатися про переваги своєї роботи протягом оздоровчого періоду цього літа.

Бажаючі, які захочуть співпрацювати, зможуть знайти контакти оздоровчих закладів на сайті відділу виробничої (навчальної) практики.