На педагогічному факультеті відбувся захід до Дня Героїв

30 травня 2024 року в актовій залі педагогічного факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбувся виховний захід на тему «Якщо зможеш, не заплач», приурочений Дню Героїв. Він ініційований доцентом кафедри педагогіки та освітнього менеджменту імені Богдана Ступарика Наталією Салигою і студентським сенатом факультету.

У рамках заходу відбулася патріотична концертна програма (звучали патріотичні пісні та вірші), в якій взяли активну участь студенти спеціальності «Професійна освіта. Цифрові технології», «Початкова освіта», «Дошкільна освіта», «Соціальна робота».

Також до проведеної події долучились викладачі та студенти як педагогічного факультету, так і Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

«Ми маємо згадувати і шанувати як героїв минулих часів, так і новітніх героїв. На жаль, вже сьогодні, у кожного з нас є багато знайомих, які загинули в бою, захищаючи вільну і незалежну Україну. Надзвичайно важливо, щоб пам’ять про захисників жила вічно», – зауважила декан педагогічного факультету, доктор педагогічних наук, професор Оксана Кондур.