Підвищуємо кваліфікацію фахівців у сфері стандартизації, метрології та сертифікації

Сьогодні ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника зустрівся із генеральним директором державного підприємства «Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» Олегом Коржаком. У розмові взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи Руслан Запухляк, директор центру забезпечення якості Микола Кузь, перший заступник генерального директора державного підприємства «Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» Віталій Малісевич та головний науковий співробітник Тарас Кепещук.

Сторони обговорили та підписали договір про співпрацю у галузі освітньої, наукової, інноваційної, виробничої діяльності та здійснення організації підготовки і підвищення кваліфікації фахівців у сфері систем менеджменту, стандартизації, метрології, сертифікації.

Пріоритетні напрямки:

– інформаційна взаємодія;

– проведення спільних науково-практичних, навчальних, інформаційних та комунікативних заходів;

– сприяння підвищення кваліфікації працівників шляхом збору, узагальнення та обміну матеріалами наукового та практичного досвіду;

– забезпечення проходження студентами навчальної та виробничої практики;

– професійна орієнтація та професійне навчання студентів та випускників університету.

Також у рамках зустрічі генеральний директор державного підприємства «Івано-Франківський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» Олег Коржак вручив ректору Ігорю Цепенді сертифікати на систему управління якістю Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Ці сертифікати забезпечують визнання нашої системи управління якістю на національному рівні, що засвідчується відповідністю стандарту ДСТУ ISO 9001:2015, європейському – ДСТУ EN ISO 9001:2018 і міжнародному рівнях – ISO 9001:2015.