Запрошуємо на третє заняття тренінгового курсу «Інноваційні тренди в освіті: віртуальна і доповнена реальність»

Запрошуємо Вас на третє заняття тренінгового курсу  “Університет майбутнього: секрети успішного управління в освіті”. Цей курс покликаний підвищити кваліфікацію, розширити професійні знання та навички, необхідні для ефективного управління та забезпечення високої якості освітньої діяльності.

Темою третьої нашої зустрічі буде: «Інноваційні тренди в освіті: віртуальна і доповнена реальність», спікерами якої будуть:

– Олена Будник, професор, кафедра початкової освіти Педагогічного факультету, директор Центру інноваційних освітніх технологій «PNU EcoSystem»;

– Михайло Котик, старший викладач, кафедра  комп’ютерної інженерії та електроніки Фізико-технічного факультету,  фахівець Центру інноваційних освітніх технологій «PNU EcoSystem».

Дата та час другого заняття: 27 червня 2024 року о 14:00 год.

Місце проведення: MOPED, 233 аудиторія, адреса: вул. Шевченка 57, м. Івано-Франківськ.

Нагадаємо, що цей курс включає в себе 3 тренінги, які будуть проведені у офлайн форматі, на базі Центру інноваційних освітніх технологій «PNU-EcoSystem». За підсумками тренінгового курсу учасники отримають сертифікат про підвищення кваліфікації обсягом 15 год (0,5  кредитів ECTS).

Для реєстрації учасника тренінгового курсу просимо зареєструватися за цією гугл-формою https://forms.gle/JXVW9MyqnKYAmgRj9.