Наша магістрантка – учасниця польсько- українського проєкту TOGETHER

З 23 по 29 червня магістрантка спеціальності «Початкова освіта» педагогічного факультету Мар’яна Перчик взяла участь у Міжнародній літній школі “Together towards the future” в університеті імені Адама Міцкевича в Познані, де здобула безліч нових знань та неоціненний досвід в галузі педагогіки.

У рамках Міжнародної конференції кожна група польсько-українських студентів та викладачів мали можливість представити проєкти, над якими працювали протягом січня-червня 2024 року.

Мар’яна Перчик зі своєю командою представляли проєкт на тему: «Студентські організації. Волонтерська діяльність». 

Дослідження студенти проводили в таких університетах України та Польщі: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Сумський державний педагогічний університет імені А.С.Макаренка, університет імені Адама Міцкевича.

Як голова cтудентського сенату педагогічного факультету Мар’яна наголошує на тому, що мала можливість порівняти самоврядування не тільки  університетів України, але і отримати досвід залучення до таких організацій польських студентів.