Вічна пам’ять Герою!

Вчора, 3 вересня, трагічна звістка сколихнула наш університет та всю мистецьку родину Прикарпаття – загибель неймовірно світлої та шляхетної особистості, справжнього патріота, відчайдушного воїна, талановитого музиканта, випускника Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, артиста оркестру МО «Елегія» Івано-Франківської обласної ради, артиста й інспектора оркестру Івано-Франківського драмтеатру, Ігоря Левицького.

Народився 31 серпня 1974 року в місті Городенка. Навчався у Городенківській загальноосвітній та дитячій музичній школах.

У 1996 році закінчив Івано-Франківське державне музичне училище імені Дениса Січинського за спеціальністю духові та ударні інструменти (флейта). По закінченню училища (в 1996 р.) був призваний на військову службу за контрактом до лав Прикордонних військ України.

У 2007 році здобув повну вищу освіту та отримав диплом магістра у Навчально-науковому інституті мистецтв Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (спеціальність – музична педагогіка та виховання).

Стояв на захисті України ще із часів АТО та одразу в перші місяці війни пішов захищати свою рідну державу, Був старшим солдатом 10 окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс».

Загинув Ігор Левицький поблизу населеного пункту Виїмка Бахмутського району Донецької області під час артилерійського обстрілу в ході виконання свого бойового завдання, боронячи Незалежність України та безпеку кожного із нас у страшній війні з російськими окупантами.

У глибокій скорботі та щирих молитвах схиляємо голову перед нашим Героєм, котрий  віддав життя у боротьбі за Україну.

Слава Україні! Героям Слава!