Запрошуємо взяти участь у конкурсі для доступу до провідних наукових інфраструктур EDUC

Оголошуємо новий конкурс на подачу дослідницьких проєктів із запитом на доступ до дослідницьких інфраструктур EDUC. Ця можливість відкрита для науковців та аспірантів установ- членів EDUC.

Кінцевий термін подачі проєктів – 31 жовтня 2024 року.

Партнери з країн Widening (Університет Печа, Угорщина; Університет Масарика, Чехія; Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, Україна) пропонують доступ до 22 дослідницьких інфраструктур у межах цього конкурсу.

Заявники, чиї проєкти будуть відібрані, отримають можливість скористатися дослідницькими інфраструктурами на власний вибір. Основні деталі конкурсу.

Період подачі заявок: з 31 липня до 31 жовтня 2024 року.

Кінцевий термін реалізації проєктів: 30 вересня 2025 року.

Бюджет: 76080 євро (деталі щодо фінансової підтримки конкретних партнерів можна знайти тут: https://educ.openup.education/2024_open_acces_call.pdf).

Вебінари: два вебінари в гібридному форматі відбудуться 12 та 19 вересня. Зареєструватися на вебінари можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSftIOCwDtk7Z2g38MP_R0QbQcooeEjpuyEPJ3laWP7LSmzW5Q /viewform.

Для отримання вичерпної інформації про дослідницькі інфраструктури, які беруть участь у конкурсі, відвідайте сайт проєкту: https://educ.openup.education/facilities/?skip=0&ascending=false

Детальну інформацію про конкурс, включаючи список доступних дослідницьких інфраструктур, можна знайти за посиланням: https://educ.openup.education/infrastructure-call