У ПНУ розпочали заходи до Дня фізичної культури і спорту

Сьогодні, до Дня фізичної культури і спорту України, Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника спільно зі спортивним клубом «Наука» організував для студентів  спортивно-масовий захід.

Привітати студентів завітали директор Івано-Франківського фахового коледжу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Юрій Москаленко, декан факультету фізичного виховання і спорту ПНУ Ярослав Яців, заступник директора Івано-Франківського міського центру «Спорт для всіх» Назарій Павлів та заступник спортивного клубу «Наука» Вікторія Остапчук.

«Ми маємо бути сильними і фізично, і морально. Від молодого покоління залежить майбутнє нашої держави, і ми маємо яскраві приклади, як сильні духом люди стали на захист нашої країни!» — зазначив директор коледжу Юрій Москаленко.

«Традиційно в другу неділю вересня в Україні відзначають День фізичної культури і спорту. Це свято сильних і мужніх людей, зокрема наших воїнів, які сьогодні захищають нас на фронті. Також це свято всіх любителів та професіоналів, включаючи студентів, викладачів фізичної культури та тренерів. Бажаю всім учасникам продемонструвати свої найкращі навички та вміння, отримати задоволення і азарт від цікавого та корисного проведення часу. Продовжуйте пропагувати здоровий спосіб життя!» — підкреслив декан Ярослав Яців.

Програма розпочалася зі спільної пробіжки, під час якої студенти разом зі своїми викладачами подолали маршрут парковими алеями міста. Після цього всі охочі долучилися до енергійної руханки. Далі учасники змагалися у перетягуванні канату, штовханні гирі та стрибках через скакалку.

Переможці серед юнаків та дівчат у різних видах змагань були нагороджені пам’ятними призами, медалями та грамотами від організаторів.