Наша працівниця представила ПНУ на наймасштабнішій європейській освітній виставці та конференції EAIE 2024!

Протягом 17-20 вересня асистентка кафедри англійської філології, працівниця відділу міжнародних звʼязків Катерина Кобута бере участь у наймасштабнішій європейській освітній виставці та конференції з питань міжнародної освіти European Association for International Education 2024 (EAIE) у Тулузі, Франція.

EAIE – це унікальна платформа для нетворкінгу, пошуку партнерів, обміну ідеями у сфері інтернаціоналізації освіти та міжнародної співпраці. Цьогоріч у конференції взяли участь більше 7 000 учасників з більше 90 країн світу – професіонали-практики, відомі освітяни, представники освітніх організацій, органів влади.

Україну представляють Український державний центр міжнародної освіти, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні Світлана Шитікова та понад 10 українських університетів, які є учасниками програми від DAAD «Management of Internationalisation and German-Ukrainian Academic Cooperation 2024», серед яких Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника.

В умовах глобалізації обговорення актуальних питань освіти є критично важливим, оскільки допомагає університетам адаптуватися до швидко змінюваного світу. Таким чином, участь у таких заходах позитивно впливає на розвиток освітніх інституцій, студентів та країни в цілому.

Участь Катерини Кобути на EAIE 2024 дозволить не лише презентувати наш університет, але й залучити нові партнерства та ініціативи, що сприятимуть розвитку інтернаціоналізації освіти в Україні.