Освіта майбутнього очима студентів

16 жовтня у Центрі інноваційних освітніх технологій «PNU EcoSystem» відбувся тренінг для студентів «Освіта майбутнього очима студентів». Спікерка і організаторка заходу – Мар’яна Перчик, магістрантка, голова студентського сенату Педагогічного факультету, секретар сенату університету, учасниця Міжнародної літньої школи «Education towards community» (Університет ім. Адама Міцкевича у Познані) та польсько-українського проєкту TOGETHER.

Активні команди з педагогічного факультету, факультету іноземних мов, факультету математики та інформатики працювали над такими проблемами: «Мотивація до навчання», «Емоційний стан студентів», «Вплив цифровізації на освітній простір».

Учасники представили всім присутнім цитати вчених на кожну із тем; продемонстрували вміння шукати інформацію та аналізувати її; розказали кілька цікавих технік зцілення за допомогою арт-терапії; описали якості майбутнього студента/викладача 2030 року.

Команда «Педагогічний альянс» довела всім, що можна подолати втрату мотивації, якщо використовувати цікаві методи роботи зі студентами.

«Поліглоти» з факультету іноземних мов відшукали ті техніки, за допомогою яких можна підтримувати позитивний емоційний стан, незважаючи на труднощі, а «КіберСтуденти» з факультету математики та інформатики зацікавили присутніх сучасною програмою для роботи зі здобувачами освіти.

Завершили тренінг у вигляді тесту-перевірки емоційної стійкості наших студентів та викладачів, а також проголосували за найбільш креативну команду. Всі студенти-учасники отримали сертифікати за активну участь у тренінгу.