Ігор Гурак зустрівся із Генеральним консулом України в Кракові

Генеральний консул України в Кракові Вячеслав Войнаровський 18.10.2024 року зустрівся з деканом факультету історії, політології і міжнародних наук Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника Ігорем Гураком.

Провідною темою бесіди було обговорення нових напрямків співпраці у контексті домовленостей досягнутих за результатами зустрічі у Києві 03.10.2024 р. Міністра закордонних справ України Андрія Сибіги з керівниками інститутів та деканами факультетів українських вишів, які готують фахівців у сфері міжнародних відносин. А також реалізації ініціативи Глави зовнішньополітичного відомства щодо залучення молоді до команди МЗС України шляхом оголошення відкритого конкурсу на 50 посад у системі МЗС України.

Користуючись нагодою Вячеслав Войнаровський висловив співрозмовнику глибоку подяку для колективу ПНУ ім.В.Стефаника на чолі із в. о. ректора Ігорем Цепендою за багаторічну синергію між вишом та ГКУ в Кракові й реалізацію низки важливих проєктів та ініціатив спрямованих на розвиток українсько-польських відносин.