«Агенти змін» відкривають нові грантові можливості

26 грудня на запрошення Проектно-освітнього центру “Агенти змін” експерт, виконавчий директор АОМС “Єврорегіон-Карпати-Україна”, координатор діяльності областей Карпатського Єврорегіону, координатор проекту секторальної підтримки ЄС “Карпатська мережа регіонального розвитку”, автор і координатор багатьох успішних і транскордонних проектів Галина Литвин провела тренінг для тренерів.

Під час заходу йшлося про особливості реалізації проектів секторальної бюджетної підтримки ЄС першого конкурсу проектів, про новели і зміни другого конкурсу, що планується до оголошення на початку 2019 року, а також про нові грантові можливості для учасників тренінгу.

Окрему увагу у другій частині зустрічі було присвячено практичним аспектам подання аплікаційних форм на конкурси секторальної підтримки ЄС.

Детальніше ознайомитися з презентацією експерта Литвин всім зацікавленим особам можна за лінком: https://drive.google.com/file/d/0B5Gnwsrh_8J9YjVFMVJkcGgwcXQ1eFhNNDQ2bzlUczY3MUMw/view?fbclid=IwAR3MXEF6xa1a_i484QcwurzWXubgQVdr3DnG6CKY10Bt-s-P7FkNVQ_Ubbk

  • Семінар Агенти змін