Вибори ректора

7 травня Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника обиратиме ректора. Для зручності виборців голосування відбуватиметься на чотирьох виборчих дільницях різних корпусів університету за адресами: вул. Шевченка, 57 (актова зала гуманітарного корпусу), вул. Галицька 201Б (факультет туризму), вул. Сахарова 34А (навчально-науковий інститут мистецтв), вул. Шевченка 44А (навчально-науковий юридичний інститут). Голосування розпочнеться о 9:00 і триватиме до 15:00 години.


Кандидат на посаду очільника професор Ігор Цепенда проведе зустрічі з працівниками університету: 2 травня о 12 годині в ауд.25 – зі штатними працівниками університету, які не належать до числа науково-педагогічних, наукових та педагогічних працівників; о 14.30 годині в Актовій залі – зі штатними працівниками професорсько-викладацького складу університету. Під час зустрічі кандидата на посаду ректора з професорсько-викладацьким колективом університету працюватиме он-лайн трансляція  у 25 та 115 ауд. центрального корпусу, 314 ауд. гуманітарного корпусу, 202 ауд. Навчально-наукового інституту мистецтв, 111 ауд. Навчально-наукового юридичного інституту, 403 ауд. Педагогічного факультету, 329 ауд. факультету туризму, звідки можна задати запитання кандидату у письмовій формі.

Зустріч зі студентами заплановано на 6 травня о 14.00 годині в Актовій залі університету.


Ознайомитися з правилами, за якими відбуватиметься процедура виборів ректора, складом виборців, програмою кандидата та усіма нормативними документами, на підставі яких пройде голосування, можна тут https://pnu.edu.ua/вибори-ректора-2019/