Кафедра організації туризму та управління соціокультурною діяльністю відзначила своє 5-ти річчя

Кафедра організації туризму та управління соціокультурною діяльністю факультету туризму відзначила днями 5-ти річчя своєї діяльності. 

Привітали колектив з нагоди свята проректор з науково-педагогічної роботи університету Руслан Запухляк, декан факультету туризму -Володимир Великочий, директор Навчально-наукового інституту післядипломної освіти та дистанційного навчання Михайло Нагорняк, завідувач кафедри готельно-ресторанної та курортної справи Василь Клапчук, директор Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк Василь Тимків, заступник директора Івано-Франківського академічного обласного театру ляльок ім. Марійки Підгірянки Тетяна Стефінів, в.о. декана педагогічного факультету Оксана Кондур, завідувач відділу виховної та психолого-педагогічної роботи університету Лілія Романкова. 

З вітальним словом до колективу кафедри та гостей свята звернувся завідувач кафедри організації туризму та управління соціокультурною діяльністю Василь Шикеринець. Він звернув увагу на досягнення викладачів та студентів, поділився планами на майбутнє та подякував усім, хто докладає зусилля в розвиток кафедри.

Під час урочистостей з музичним привітанням виступили заслужена артистка естрадного мистецтва  України Ірина Шабан та студенти спеціальності менеджмент соціокультурної діяльності та готельно-ресторанної справи під керівництвом заслуженої артистки України Ірини  Жеребецької. Також відбулася  персональна фотовиставка доцента кафедри організації туризму та управління соціокультурною діяльністю Тараса Маланюка.

Колектив кафедри зі святом привітали партнери з інших університетів, зокрема, Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв, Сумського державного університету, Тернопільського національного економічного університету, які перебували на он-лайн зв’язку.

Студенти спеціальності менеджмент соціокультурної діяльності виступили на святі з піснями та танцями, продемонстрували відеоряд з історії та сьогодення кафедри, а на завершення пригостили усіх ювілейним тортом. 

  • Урочистості кафедри