Прикарпатський – у двадцятці найпопулярніших університетів України!

22 липня завершився прийом заяв від абітурієнтів, які вступають у заклади вищої світи України на основі повної загальної середньої освіти. Відрадно зазначити, що Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника за кількістю поданих абітурієнтами заяв увійшов до ТОП-20 закладів вищої освіти України, посівши 13-те місце.

Цьогоріч випускники українських шкіл, охочі навчатися в Прикарпатському національному університеті подали понад 14 тисяч заяв. Загалом за період вступної кампанії 2019 року приймальною комісією університету було зареєстровано 20 006 заяв вступників на навчання за різними освітніми рівнями.

Нагадаємо, прийом документів від вступників розпочався 10 липня. Оприлюднення рейтингових списків відбудеться не пізніше 26 липня. Далі абітурієнти до 18:00 год. 26 липня через свої електронні кабінети отримають рекомендації на навчання за бюджетною формою. Вступники, яких рекомендуватимуть на бюджетну форму навчання, з 27 по 31 липня повинні будуть принести оригінали документів для вступу на бюджетні місця. Абітурієнти, котрих рекомендуватимуть на платну форму навчання, повинні будуть подати відповідні документи до 7 серпня.

Перелік найпопулярніших закладів вищої освіти України можна переглянути за посиланням: https://vstup.edbo.gov.ua/statistics/requests-by-university/?qualification=1&education-base=40&by-university=1

Прес-служба ПНУ імені Василя Стефаника