Наші студенти, в рамках освітнього проекту, побували у Варшаві

Cтуденти-полоністи та викладачі кафедри слов’янських мов факультету філології нашого університету у рамках освітнього  проекту “Варшава – місто свободи” відвідали столицю Польщі. 

Під час поїздки учасники проекту побували, зокрема, в історичній  частині міста, відвідали найвидатніші пам’ятки та пройшли літературними стежками видатних польських митців.

Наші студенти та викладачі також завітали в Королівський замок, музей Варшавського повстання та Науковий центр “Коперник”. Окрім того, учасники проекту мали можливість взяти участь у мультимедійному видовищі у парку Фонтанів, який був присвячений варшавським легендам. 

Під час відвідин Варшави наші студенти мали можливість побувати у бібліотеці Варшавського університету та ознайомитись з її фондами, скористатися можливістю підбору матеріалів із тематики своїх бакалаврських і магістерських робіт.

Зазначимо, що проект організований кафедрою слов’янських мов спільно з Центром польської культури та європейського діалогу у місті Івано-Франківську при підтримці фонду “Допомога полякам на сході” за кошти Сенату Республіки Польща.