Прикарпатський-лідер інновацій в освіті!

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника нагороджено почесним званням «Лідер інновацій в освіті»! Конкурс на його отримання відбувся у рамках ХІ Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті» та Х Міжнародної виставки World Edu у Києві.

Організаторами виставки виступили Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий Світ».

У роботі виставки взяли участь 560 учасників із 25 регіонів України та представники Чехії, Словаччини, Польщі, Франції, США, Білорусії.

Пишаємося, що представлену на форумі такого рівня Прикарпатським університетом роботу «Інноваційні інструменти, проекти та рішення у забезпеченні розвитку «Університету 4.0» відзначено золотою медаллю.

Вітаємо з нагородою координаторів програми та розробників конкурсної роботи – доцентку кафедри фінансів, директорку Проектно-освітнього центру АГЕНТИ ЗМІН Світлану Кропельницьку, доцентку кафедри загальної та клінічної психології Мирославу Кулешу-Любінець, доцентку кафедри фінансів Тетяну Мигович, доцентку кафедри фінансів Зоряну Криховецьку та професорку педагічного факультету Оксану Кондур.

Тематична програма виставки супроводжувалася презентаціями, семінарами, круглими столами, майстер-класами, панельними дискусіями за участю представників секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, керівників, провідних фахівців і науковців Міністерства освіти і науки України, практичних працівників галузі освіти та представників закордонних навчальних закладів.

Абітурієнти та батьки мали можливість поспілкуватися із представниками нашого університету, отримати інформацію про спеціальності, напрямки підготовки та про переваги навчання у Прикарпатському університеті.

  • Прикарпатський університет-лідер інновацій в освіті