“Я роблю це так!”

23-24 квітня в університеті на цікавому дистанційному тренінгу викладачі обмінювалися досвідом з організації дистанційного навчання «Я роблю це так!».

190 викладачів Прикарпатського не тільки розказали один одному, як працюють зараз із студентами, а й ознайомились з можливостями пакету сервісів G Suite for Education, доступ до якого надано всім користувачам корпоративного домену pnu.edu.ua, а також всім спектрам можливостей роботи в програмах Google Classroom, Google Meet, Google Site.

Тренери дистанційного тренінгу – доцентки кафедри математики та інформатики і методики навчання Ольга Дудка та Олеся Власій, зокрема, акцентували увагу на корпоративній культурі при організації дистанційного навчання у Прикарпатському університеті в умовах карантину. Цікаві вправи, домашні завдання та командні лабораторні роботи забезпечили позитивну онлайн енергетику та досягнення учасниками очікуваного результату – підвищення рівня педагогічної майстерності у сфері цифрових технологій у процесі викладання науково-педагогічних працівників Прикарпатського університету, що підтверджено відповідними сертифікатами.

  • Сертифікат