ЗАПРОШЕННЯ на 80-річний ювілей ПНУ!

Дорогі викладачі, студенти, аспіранти, докторанти, працівники, ветерани та випускники! Наші друзі та партнери!

Запрошуємо на онлайн-святкування 80-річчя Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника! Переконані, з вашою активною участю – це свято стане незабутнім!

Вимушені нові реалії – це безмежність часового простору та кордонів! Бажаєте переконатись? Тоді запрошуємо з 10-ої ранку 14 травня приєднуватись до участі у нашому онлайн-марафоні «80 років ПНУ. Святкуємо разом!» за посиланням https://pu.webex.com/meet/pnu_vs

Трансляція на офіційній сторінці у ФБ https://www.facebook.com/PNUVS/

Темп всім онлайн-марафонцям задаватиме ректор Прикарпатського університету Ігор Цепенда.

Рівно о 10-ій ректор привітає всіх учасників та гостей марафону «80 років ПНУ. Святкуємо разом!», а Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ Владика Володимир Війтишин та Митрополит Івано-Франківський і Галицький ПЦУ Іоасаф благословлять університет.

Далі у програмі заплановано чимало онлайн-зустрічей з дуже цікавими та несподіваними гостями. Їх включення будуть перемежовуватися концертними номерами у виконанні артистів – студентів та випускників Прикарпатського університету та відеопривітаннями.

Тож, всі деталі марафону «80 років ПНУ. Святкуємо разом!» розкривати не будемо. Але чекаємо на привітання від представників органів влади.

Свої креативні відео онлайн-подарунки обіцяли подарувати рідному університету голови студентського сенату, студентського профкому та студенти.

З цікавістю очікуємо онлайн-відповіді на заготовлені нами питання від членів Наглядової ради університету.

А ще ми всі вітатимемо ректорів та представників партнерських університетів України та зарубіжжя, а також телеміст з університетами-партнерами та Почесними докторами та професорами Прикарпатського університету.

Під час марафону не пропустіть онлайн-нагородження викладачів та студентів-переможців наукових конкурсів та їх наукових керівників.

Крім того, серед запланованих нами святкових заходів для студентів та АБІТУРІЄНТІВ – о 12 годині 14 травня стартує флешмоб «Lynx Party».

Для участі у флешмобі треба намалювати на щоці талісман університету Карпатську рись, зробити селфі та розмістити фото у соцмережах із хештегом #80PNU_ lynxparty. Студентське самоврядування зробить колаж з усіх світлин, опублікованих з хештегом #80PNU_ lynxparty.

У мережі Instagram 14 травня з 13 до 14 години відбудеться вікторина «Цікавинки про Прикарпатський університет». Переможець отримає футболку із логотипом або талісманом університету!

І це тільки основні родзинки свята! Будьте з нами! СВЯТКУЄМО РАЗОМ!