Ректор університету Ігор Цепенда провів для студентів черговий онлайн-брифінг

5 червня відбувся черговий онлайн-брифінг ректора університету Ігоря Цепенди зі студентами. Основні питання віртуальної зустрічі стосувалися завершення навчального року та складання іспитів. Зокрема, ректор зазначив, що у випадку проблемних питань з боку студентів щодо електронного зв’язку з ними на період проходження сесії, здачі кваліфікаційних іспитів та захисту кваліфікаційних робіт ректорат всіляко сприятиме їх вирішенню. В контексті цього він запевнив про добру комунікацію із закладами освіти області, які зможуть надати нашим студентам доступ до інтернет-зв’язку з будь-якого населеного пункту Прикарпаття. 

Під час онлайн-брифінгу студентів також цікавили питання вступу в магістратуру, видачі дипломів, оформлення обхідних листків, оплати за навчання, тощо.

Для тих, хто не мав можливості взяти участь у онлайн- брифінгу може переглянути запис трансляції на сторінці Faсebook Прикарпатського університету.

Слідкуйте за анонсом щодо наступного брифінгу на сайті університету та сторінці ректора в Instagram https://www.instagram.com/tsependaigor та готуйте нові запитання.