Розглянуті питання завершення навчального року та затверджено зміни до Правил прийому

15 червня в університеті відбулося чергове онлайн-засідання ректорату та приймальної комісії. Розглядалася низка важливих питань завершення поточного навчального року. Зокрема, під час роботи ректорату йшлося про підготовку та обслуговування тестової частини кваліфікаційних іспитів у системі дистанційного навчання. Директор центру дистанційного навчання та моніторингу освітньої діяльності нашого університету Іван Івасюк зазначив, що до підготовки до проведення тестової частини у Системі дистанційного навчання було створено окрему категорію «Державні іспити 2020» та сформовано інструкційні матеріали щодо налаштування схем. Він також зауважив, що для забезпечення коректного налаштування тестування усі технічні роботи здійснюються працівниками Центру. Загальне налаштування державних іспитів сформовано за освітніми програмами. Як свідчить статистика, зокрема, за останні два тижні середня кількість студентів, які тестувалися впродовж одного дня, становить близько  3 тисяч осіб. Директор Центру Іван Івасюк зазначив, що з моменту проведення державних іспитів тестування проходить без зауважень з боку технічної роботи системи.

Також у ході онлайн-засідання ректорату обговорили перелік освітніх програм освітнього рівня “доктор філософії”, які планується акредитувати у 2020-2021 н. р. , організаційні питання поселення в гуртожиток та виселення тих осіб, які завершили навчання в університеті.

Що стосується цьогорічних випускників, то на них чекає ще оформлення обхідних листків. В контексті цього ректор університету Ігор Цепенда дав доручення відповідним службам університету підготувати електронні обхідні листки.  

У ході онлайн-засідання приймальної комісії присутні розглянули та затвердили зміни до Правил прийому до Державного вищого навчального закладу “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника” у 2020 році.