25 студентів отримають фінансову допомогу від Фонду «Повір у себе»

Сьогодні стали відомі імена студентів Прикарпатського університету – переможців конкурсного відбору Благодійного фонду «Повір у себе», який підтримує молодь із сільської місцевості.

Отже, 15 наших найкращих студентів стали стипендіатами Фонду та впродовж 2020-2021 навчального року отримуватимуть щомісячно стипендію у розмірі 2000 грн. Вітаємо Джоголик Олесю, Сметанюк Марію (Факультет математики та інформатики); Лісовського Романа (Факультет фізичного виховання і спорту); Хайнус Анну, Матійчук Наталію (Педагогічний факультет); Черкач Христину, Катанову Лілію (Фізико-технічний факультет); Заліську Антоніну, Дичкевич Оксану (Факультет історії, політології і міжнародних відносин); Дмитрів Тетяну (Факультет природничих наук); Зорій Вікторію (Факультет філології); Крису Віталію (Факультет іноземних мов); Струтинську Роксолану (Коломийський навчально-науковий інститут); Саєвич Христину (Навчально-науковий інститут мистецтв); Климчук Марію (Факультет туризму).

Ще 10 студентів отримають допомогу в оплаті вартості за проживання в гуртожитку університету на 2020-2021 н.р.. Ними стали – Заяць Василина (Факультет фізичного виховання і спорту); Хрін Андріян (Навчально-науковий юридичний інститут); Франків Юлія (Факультет історії, політології і міжнародних відносин); Пігуляк Іванна (Коломийський навчально-науковий інститут); Смалюга Оксана (Факультет математики та інформатики); Малиш Анна (Навчально-науковий Інститут мистецтв); Шевчук Богдан (Інститут післядипломної освіти та довузівської підготовки); Жачко Оксана (Економічний факультет); Малильо Віталій (Факультет туризму); Когут Анастасія (Факультет іноземних мов).

Зазначимо, що вже третій рік поспіль Прикарпатський університет спільно з Фондом успішно реалізує проєкт з надання підтримки студентам із сільської місцевості. Така співпраця відбувається в рамках двостороннього Договору, який був підписаний у 2018 році. За період співпраці Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника та Благодійного Фонду «Повір у себе» підтримку отримали 70 наших студентів з сільської місцевості.

Університет вдячний засновникам БФ “Повір у себе” Ірині та Віктору Іванчикам за співпрацю та підтримку студентської молоді.