Прикарпатський отримав почесне звання – «Лідер міжнародної діяльності»

Нещодавно в Києві відбулася міжнародна спеціалізована онлайн виставка «Освіта і кар’єра». Організаторами заходу виступили Інститут модернізації змісту освіти, Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Товариство «Знання» України, Центр «Виставки, презентації».

На віртуальній виставці можна було ознайомитись з пропозиціями вітчизняних університетів та коледжів, а також обрати навчальний заклад для подальшої освіти та здобуття перспективної професії.

Відрадно зазначити, що за результатами експертного оцінювання представлених на конкурс робіт учасників виставки Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника отримав Гран-Прі в номінації «Міжнародне співробітництво в галузі освіти і науки» та нагороджений почесним званням «Лідер міжнародної діяльності».

Конкурсну роботу «Розвиток міжнародного співробітництва ‒ стратегічний вектор Прикарпатського національного університету», яка отримала перемогу на конкурсі, підготували Валентина Якубів, Мар’яна Сигидин, Ірина Галущак та Ірина Ясінська. Вітаємо авторів!

Загалом переможці були визначені в 19-ти номінаціях, 17-ть вітчизняних закладів вищої освіти отримали почесні звання.