Наш студент-спортсмен Андрій Джелеп – віце-чемпіон Європи!

Відмінну боротьбу на чемпіонаті Європи з трьох видів боротьби, який проходить 19-25 квітня у Варшаві (Республіка Польща),  продемонстрував ще один наш студент-спортсмен факультету фізичного виховання та спорту, вихованець Академії боротьби Прикарпаття імені Василя Федоришина Андрій Джелеп.

У складі збірної України наш студент виступив на змаганнях серед чоловіків з вільної боротьби в категорії 61 кг. В чвертьфіналі, в гострому простистоянні, Андрій Джелеп переміг призера світу азербайджанця Ахмеднабі Гварзатілова. У поєдинку за вихід у фінал технічно переборов багаторазового призера Європи, світу грузина Беку Ломтадзе.

У вирішальній сутичці Андрій Джелеп зустрівся з чемпіоном Європи U-23, переможцем індивідуального кубку світу Абасгаджи Магомедовим. У складному поєдинку наш спортсмен поступився супернику та став срібним призером чемпіонату Європи -2021.

Вітаємо нашого студента-спортсмена Андрія Джелепа, його тренера, заслуженого тренера України Івана Курилюка та тренерський штаб збірної України з черговою високою перемогою! 

Додатково. Андрій Джелеп – чемпіон України вільної боротьби (2021), віце-чемпіон Європи з вільної боротьби серед чоловіків ( 2021), майстер спорту міжнародного класу, чемпіон Європи та світу серед кадетів, срібний призер чемпіонату Європи та світу серед юніорів.