Студенти Інституту мистецтв стали призерами всеукраїнського творчого конкурсу

IX Всеукраїнський віртуальний відкритий конкурс виконавців на духових та ударних інструментах імені В”ячеслава Старченка відбувся днями в м.Рівне. Його учасниками стали понад 100 конкурсантів з числа вітчизняних закладів мистецької освіти. Прикарпатський національний університет представляли студенти та магістранти кафедри виконавського мистецтва Навчально-наукового інституту мистецтв у 2-х ( середній та старшій) вікових категоріях. 
 
Ватащук Христина, студентка І курсу представляла середню вікову категорію та стала лауреатом III ступеня в номінації сольних виступів (музичний інструмент – саксофон, Теодор Дюбуа, Концерт для саксофона. 2, 3 частини). 
 
Студенти 3 курсу Симотюк Олександр та Янко Денис у  старшій віковій категорії виступили в номінації «камерний ансамбль» (музичний інструмент – кларнет, “Віденське капріччіо”. Фриц Крейслер). За результатами конкурсу наші студенти стали лауреатами ІІ ступеня. Вони навчаються в класі доцента Олександра Мельника, концертмейстер – Майя Степанець. 
 
Старшу вікову категорію представляв, студент-магістрант І курсу Василь Куш. У номінації «сольний виступ» він став лауреатом III ступеня ( музичний інструмент – флейта, Francis Poulens “Sonata for flute and piano”). Василь Куш навчається в класі старшого викладача Тараса Коломійця, концертмейстер -Наталія Лесів.